Relatiereading.nl
Intu´tie ervaren:(h)erken je eigen intu´tie
Ervaren, leren, toepassen, groeien, ondersteunen, ontdekken, relativerenZin om iets (bij) te leren over intu´tie en gevoel?

Wat ga je doen tijdens deze workshop: Met elkaar een eerste verkenning op gevoelsgebied. Durven te vertrouwen op je eigen gevoel, je intu´tie. Maar ook b.v. het ervaren van je eigen maar ook andermans aura. Klinkt vaak zo vaag maar je kan het ook daadwerkelijk leren te voelen en ervaren. Ik deel graag mijn ervaringen met je op het gebied van intu´tie, persoonlijke ontwikkeling en eigenlijk alles wat met leven te maken heeft.

Kortom, veel ervaring opdoen, delen met elkaar en ooků. plezier maken, lachen en soms mentaal wat opruimen en ruimte maken voor nieuwe inzichten. Dit alles in een ontspannen sfeer. Geen zweverigheid: ik sta graag met beide voeten op de grond. En daar begint de workshop dan ook mee: hoe je met behulp van oefeningen kan leren om jezelf te blijven en (weer) te voelen dat je leeft!

April jl. heeft er een workshop plaatsgevonden met 10 mannen uit het bedrijfsleven en hebben ze naast veel plezier ook veel ervaringen opgedaan. Wil je ook eens deelnemen aan een workshop neem dan contact met mij op.

Informatie en inschrijven kan via mail, annelies@relatiereading.nl
of bellen op 06-30063443.

Mocht je zin hebben om nog meer te leren over intu´tie, chakra's, emoties, communiceren en andere vraagstukken in je leven, dan kan je dat doen in lesvorm van b.v. tweewekelijks in een (kleine) groep of 1 op 1. Dit altijd in overleg waar behoefte aan is.

Ik hoop je te mogen ontmoeten!
Gediplomeerd Reader/Healer