Relatiereading.nl
Intu´tie ervaren:(h)erken je eigen intu´tie
Zin om iets (bij) te leren over intu´tie en gevoel?

Dit kan d.m.v. een workshop of in lesvorm.

Wat ga je doen tijdens deze workshop: Met elkaar een eerste verkenning op gevoelsgebied. Durven te vertrouwen op je eigen gevoel, je intu´tie. Maar ook b.v. het ervaren van je eigen maar ook andermans aura. Klinkt vaak zo vaag maar je kan het ook daadwerkelijk leren te voelen en ervaren. Ik deel graag mijn ervaringen met je op het gebied van intu´tie, persoonlijke ontwikkeling en eigenlijk alles wat met leven te maken heeft.

Kortom, veel ervaring opdoen, delen met elkaar en ooků. plezier maken, lachen en soms mentaal wat opruimen en ruimte maken voor nieuwe inzichten. Dit alles in een ontspannen sfeer. Geen zweverigheid: ik sta graag met beide voeten op de grond. En daar begint de workshop dan ook mee: hoe je met behulp van oefeningen kan leren om jezelf te blijven en (weer) te voelen dat je leeft!

Mocht je zin hebben om nog meer te leren over intu´tie, chakra's, emoties, communiceren en andere vraagstukken in je leven, dan kan je dat doen in lesvorm van b.v. tweewekelijks in een (kleine) groep
of 1 op 1. Dit altijd in overleg waar behoefte aan is.

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwe workshops neem dan contact met mij op via mail of bel mij.

annelies@relatiereading.nl


Mobiel: 06-30063443.


Gediplomeerd Reader/Healer